Kohupiimakook, mis kindlasti ei jää kuiv ega igav - vaid mahlane ja suussulav!
Põhi ja purukate:
2,5 dl jahu
0,5 dl suhkrut
110 gr võid
Kohupiima-toorjuustukiht:
400 g toorjuustu (Farmi, Philadelphia)
400 gr teralist vaniljemaitselist kohupiima
3 muna
1,5 dl suhkrut
100 gr võid
1 pk vaniljekastmepulbrit Ekströms, 87 gr
150 gr mustikaid
150 gr vaarikaid
Sega jahu suhkruga ja näpi hulka külmad võitükid, nii et moodustuks ühtlane purutaoline mass. Puista 3/4 purutainast 24 cm-se läbimõõduga koogivormi põhja.
Sulata või ning sega see toasooja toorjuustu, kohupiima, vaniljekastmepulbri, munade ja suhkruga ühtlaseks massiks.
Kalla mass purutainale ja aseta peale (külmutatud) marjad. Mustikate ja vaarikate peale puista ühtlase kihina ülejäänud purutainas.
Küpseta 180-kraadises ahjus umbes 45 minutit. Kontrolli küpsust puutikuga.
Kalla mass purutainale ja aseta peale (külmutatud) marjad. Mustikate ja vaarikate peale puista ühtlase kihina ülejäänud purutainas.
Küpseta 180-kraadises ahjus umbes 45 minutit. Kontrolli küpsust puutikuga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar