Retsept siit.
Põhi:
250 g margariini
250 g kohupiima või kodujuustu
5 1/4 dl jahu
0,5 tl soola
1 tl suhkrut
Kate:
1-1,5 kg värsket kapsast
200 g juustu
4 muna
2 dl hapukoort
1 tl soola
1 tl suhkrut
hakitud tilli
Piruka tegin tavalisele ahjuplaadile, nii et saigi mõnusasti palju head tervislikku pirukat!
250 g margariini
250 g kohupiima või kodujuustu
5 1/4 dl jahu
0,5 tl soola
1 tl suhkrut
Kate:
1-1,5 kg värsket kapsast
200 g juustu
4 muna
2 dl hapukoort
1 tl soola
1 tl suhkrut
hakitud tilli
Piruka tegin tavalisele ahjuplaadile, nii et saigi mõnusasti palju head tervislikku pirukat!
Sega kohupiim, toasoe margariin, jahu, sool ja suhkur ühtlaseks tainaks. Pane tainas natukeseks ajaks külma. Haki kapsas peeneks ja hauta väheses vees poolpehmeks. Maitsesta soola, suhkru ning hakitud tilliga. Nõruta hautatud kapsas sõelal kuivaks. Suru tainas ahjuplaadi põhjale ja äärtele. Jaga nõrutatud kapsas ühtlaselt tainale. Lisa riivitud juust. Sega munad ja hapukoor ning vala kattele. Küpseta 200 kraadises ahjus 20-30 minutit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar