Ma olen alati arvanud, et rullbiskviidi tegemine on eriliselt keeruline. Kuid selle qsti blogist pärit retsepti järgi lihtsamat asja olemas ei ole. Vastavalt sellele, kas piparmündimaitse meeldib või mitte, saab Marianne kommid juurde lisada või ära jätta.
Valmistusaeg 30 minutit +mõned tunnid kuni üleöö külmkapis
Biskviit:
3 muna
1 1/2 dl suhkrut
0,5 dl kartulitärklist
0,5 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit
Täidis:
2 dl vahukoort
150 g Philadelphia toorjuustu
100 g kohupiima
1/2 dl purustatud Marianne komme
200 g vaarikaid
Kuumuta ahi 225 kraadini. Vahusta munad suhkruga tugevaks vahuks. Sega kuivained omavahel ja lisa ettevaatlikult segades munavahule.
Vala taigen küpsetuspaberiga kaetud plaadile, küpseta ahju keskosas umbes 6-7 minutit. Võta biskviit ahjust välja ja lase pisut jahtuda. Kummuta biskviit teisele, suhkruga üleraputatud küpsetuspaberile. Kui biskviit ei tule hästi küpsetuspaberi küljest lahti, siis hõõru paberit teiseltpoolt märja lapiga (külma veega).
Purusta kommid köögikombainis (või supipotis puust pudrunuiaga). Vahusta koor ning sega kommid hulka. Lisa kohupiim ja toorjuust, sega. Määri biskviidile ühtlase kihina täidis ja pane sinna peale vaarikad. Keera rulli ning tõsta külma maitsestuma.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar